Новини інституту

Навчаючись самі – навчаємо інших!

14.11.2023
Навчаючись самі – навчаємо інших!

Створення безпечних умов праці та життєдіяльності завжди були пріоритетними завданнями фахівців управлінської ланки бізнесу. Сьогодні в умовах війни отримання таких знань та вмінь є особливо актуальними. Освітніми програмами підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеню бакалавр спеціальностей  241 Готельно-ресторанна справа, 422 Туризм і рекреація, 071 Облік і оподаткування передбачено вивчення дисципліни

Участь науково-педагогічних працівників інституту в VII міжнародному дослідницькому форумі (Індонезія)

13.11.2023
Участь науково-педагогічних працівників інституту в VII міжнародному дослідницькому форумі (Індонезія)

11 листопада 2023 року доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталія Білошкурська і доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Микола Білошкурський взяли участь у VII міжнародному дослідницькому форумі (онлайн). Форум проходив у столиці Індонезії Джакараті, його організаторами були Центр дослідження промисловості, малого та середнього бізнесу і конкуренції Університету

ТРЕНІНГ «НАУКОВІ ОСНОВИ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ»

13.11.2023
ТРЕНІНГ «НАУКОВІ ОСНОВИ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ»

7 листопада 2023 року учні 11-х класів Жашківського ліцею № 1 Жашківської міської ради Черкаської області взяли участь у неординарному науковому заході – онлайн-тренінгу «Наукові основи фінансової грамотності». Тренінг відбувся у межах наукових заходів Регіонального центру Малої академії наук у співпраці з Бізнес-хабом Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з

Неформальна освіта – професійний розвиток здобувачів!

13.11.2023
Неформальна освіта – професійний розвиток здобувачів!

Сучасним трендом безперервного навчання стало використання неформальної освіти, яка є однією із важливих форм розвитку компетентностей, що суттєво підвищують конкурентоздатність майбутніх фахівців.  Зокрема, Веніамін Щербак, який навчається на магістерському рівні освіти за спеціальністю 051 Економіка, також долучився до здобуття неформальної освіти і успішно завершив курс «Підвищення онлайн-безпеки для вашого бізнесу»

Знай місто, де живеш!

13.11.2023
Знай місто, де живеш!

За ініціативи викладачів кафедри економіки та соціально-поведінкових наук ННІ економіки та бізнес-освіти 6 листопада 2023 року для здобувачів вищої освіти була організована екскурсія в район паломництва хасидів. Окрім своєї давньої козацької слави, місто Умань відоме своїми незвичними гостями, хасидами, та їхніми витівками, про які вже розповідають легенди. Під час екскурсії

Замість розваг – корисна справа

13.11.2023
Замість розваг – корисна справа

Нині, коли країну охопила війна, кожен свідомий громадянин намагається бути корисним і допомогти Збройним силам України перемогти ворога.  Студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти не залишилися осторонь і у вільний від навчання час плетуть маскувальні сітки на потреби захисників України.   Міні галерея

Макулатуру здавай – ЗСУ допомагай!

13.11.2023
Макулатуру здавай – ЗСУ допомагай!

Студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти ініціювали акцію зі збору макулатури, а виручені кошти передали на потреби ЗСУ.  Так, вдалося зібрати більше трьохсот кілограмів вторинної сировини. А це більше 1200 гривень, які будуть перераховані на благодійний рахунок для придбання генератора захисникам, які боронять нас та Незалежність України. До збору макулатури

Участь стейкхолдерів в освітньому процесі освітньо-професійної програми  «Готельно-ресторанна справа»

12.11.2023
Участь стейкхолдерів в освітньому процесі освітньо-професійної програми  «Готельно-ресторанна справа»

12 листопада 2023 року було проведено практичне заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти, освітньої програми  Готельно-ресторанна справа з директором туристичного комплексу «Хутір «Козацька Долина» Наталією Попелюх. Здобувачі вищої освіти, мали змогу детально ознайомитися з особливостями функціонування закладів ресторанного господарства, формуванням меню, організацією банкетів і прийомів та

Серпень
Жовтень