Неформальна освіта – професійний розвиток здобувачів!

  • Дата публікації: 13.11.2023

Сучасним трендом безперервного навчання стало використання неформальної освіти, яка є однією із важливих форм розвитку компетентностей, що суттєво підвищують конкурентоздатність майбутніх фахівців. 

Зокрема, Веніамін Щербак, який навчається на магістерському рівні освіти за спеціальністю 051 Економіка, також долучився до здобуття неформальної освіти і успішно завершив курс «Підвищення онлайн-безпеки для вашого бізнесу» на платформі Skillshop. Під час цього курсу він отримав знання з різних тем, зокрема з розуміння кіберризиків та кібербезпеки, захисту пристроїв співробітників, мереж, систем та програмного забезпечення, створення безпечної взаємодії з клієнтами та підняття рівня безпеки бізнесу на новий рівень.

За результатами навчання Веніамін Щербак підготував і представив власну креативну презентацію та отримав додаткові бали за тему дисципліни.

Тим самим підтвердивши те, що неформальна освіта є альтернативною формою навчання, а напрацювання у ній є важливою складовою особистого професійного розвитку здобувачів. Саме неформальна освіта може слугувати тим інструментом фахового розвитку, який забезпечить наближення загальних освітніх послуг до потреб та інтересів здобувачів вищої освіти, розкриваючи не тільки потенційні можливості, а й беручи на себе відповідальність за процеси, які відбуваються навколо, як громадянина України не тільки де-юре, але і де-факто. 

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень