Участь науково-педагогічних працівників інституту в VII міжнародному дослідницькому форумі (Індонезія)

  • Дата публікації: 13.11.2023

11 листопада 2023 року доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталія Білошкурська і доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Микола Білошкурський взяли участь у VII міжнародному дослідницькому форумі (онлайн). Форум проходив у столиці Індонезії Джакараті, його організаторами були Центр дослідження промисловості, малого та середнього бізнесу і конкуренції Університету Трісакті (Center for Industry, SME and Business Competition Study of Universitas Trisakti) та Глобальна асоціація досліджень мікро-, малих, середніх підприємств та цілей сталого розвитку в країнах, що розвиваються (Global Association for MSMEs and SDGs Research in Developing Countries). 

У роботі форуму, крім українських колег, взяли участь науковці з таких країн, як Великобританія, Польща, Мексика, Бангладеш, В’єтнам, Індія, Індонезія, Малайзія, Непал, Таїланд, Ботсвана, Нігерія, ПАР, Уганда. Модерував форум професор Тулус Тамбунан (Tulus Tahi Hamonangan Tambunan), керівник Центру дослідження промисловості, малого та середнього бізнесу і конкуренції Університету Трисакті (Джакарта, Індонезія).

Під час роботи форуму з доповіддю на тему «Роль та виклики жіночого підприємництва у малому бізнесі в Індії» виступила Шилпі Кавіта (Shilpi Kavita), доцент кафедри економіки та фінансів Міжнародної школи менеджменту, м. Патна, Індія. Доповідь викликала жваву і конструктивну дискусію, у ході якої учасники обмінялися досвідом щодо ролі жінок у підприємницькому секторі своїх країн з урахуванням національних особливостей, законодавства і традицій. Адже саме жіноче підприємництво може забезпечити трансформаційні зміни у суспільстві країн, що розвиваються, сприяючи розвитку національної економіки в цілому та власних домогосподарств зокрема.

За результатами форуму професор Тулус Тамбунан запросив доцентів Наталію Білошкурську та Миколу Білошкурського стати індивідуальними членами, а Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – інституціональним членом Глобальної асоціації досліджень мікро-, малих, середніх підприємств та цілей сталого розвитку в країнах, що розвиваються.

 

Міні галерея


Червень
Серпень