Код | 241 |
Спеціальність | Готельно-ресторанна справа |
Спеціалізація за вибором | Інноваційні технології ресторанного господарства
Організація анімаційних послуг |
Опис | Предметом вивчення освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» є процес управління підприємствами сфери обслуговування, зокрема готельних, ресторанних та санаторно-курортних комплексів, підприємств розваг, відпочинку, лікувально-оздоровчого напряму тощо.
Навчальний процес (окрім гуманітарної та соціально-економічної підготовки) має чотири основні напрями професійної та практичної підготовки, гармонійне поєднання яких забезпечує високу кваліфікацію майбутнього фахівця з готельно-ресторанної справи, а саме включає: підготовку з економіки та менеджменту, новітніх технологій ведення готельно-ресторанного бізнесу, підготовку у сфері інноваційних технологій готельно-ресторанної справи та мовну підготовку. |
Форма навчання | денна |
Освітній рівень | бакалавр |
Вступні випробування | Українська мова та література (сертифікат)
Географія або англійська мова (сертифікат) Історія України
|
Посади, які можуть обіймати випускники | Директор готелю, ресторану
Менеджер з готельно-ресторанного бізнесу Фахівець з організації дозвілля та санаторно-курортної справи Головний адміністратор ресторану Завідуючий виробництвом продукції ресторанного господарства Метрдотель ресторану Готельєр Ресторатор Спеціаліст стандартизації, сертифікації та якості ресторанних та готельних послуг Інспектор з експлуатаційних, виробничо-технічних та організаційних питань |