- Дата оновлення: 21.09.2022

доктор філософії, старший викладач
o.djoga@udpu.edu.ua
У 1998 році закінчила Український державний університет харчових технологій та отримала диплом за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», здобула кваліфікацію інженера-технолога.
У 2014 році закінчила Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», отримала диплом за спеціальністю «Педагогіка вищої школи» та здобула кваліфікацію викладача університетів та вищих навчальних закладів.
У 2022 році захистила дисертацію на тему: «Виробничо-технологічна підготовка бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти», присвоєно науковий ступінь доктора філософії за спеціальністю: «011 Освітні, педагогічні науки».
Сфера наукових інтересів: індустрія гостинності, харчові технології.
Захоплення: кондитерське мистецтво.
Основні публікації:
- Джога О. В. Стан розробленості проблеми підготовки бакалаврів галузі харчових технологій в педагогічних закладах вищої освіти до виробничо-технологічної діяльності. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вип. 3. С. 60–68.
- Джога О. В. Обґрунтування кваліфікації бакалаврів галузі харчових технологій через функції діяльності на місцях працевлаштування. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вип. 4. С. 42–54.
- Джога О. В. Удосконалення виробничо-технологічної підготовки бакалаврів у галузі харчових технологій як виклик сьогодення. Наукові записки Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія: Педагогічні та історичні науки. К.: Вид-во НПУ
ім. М. П. Драгоманова, 2020. Вип. 147. C. 55–64.
- Джога О.В.Критерії, показники та рівні виробничо-технологічної готовності бакалаврів галузі харчових технологій. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: «Педагогіка. Соціальна робота». Ужгород, 2021. № 1 (48). С.116–
- Джога О. В. Анализ состояния производственно-технологической подготовки бакалавров области пищевых технологий в педагогических высших учебных заведениях. (Jurnalul Umanitar Modern) Modern Humanitarian Journal. Republica Moldova, 2020. Vol.3. № 4(6). С. 5–8.
- Dzhoha O. Basic and Semantic Nature of Food Science Bachelor’s Production and Technological Training in Pedagogical Institutions of Higher Education. (Сутність та змістова характеристика виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти) Science and Education a New Dimension. Pedagogy and Psychology, IX (96), Issue: 245, 2021. Р. 23–25.
- Джога О.В. Виробничо-технологічна підготовка бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. Концептуальні шляхи реформування та розвитку педагогічних наук: матеріали наук.-практ. конф. 10–11 травня 2019 р. Херсон: Молодий вчений, 2019. С. 76–80.
- Джога О.В. Стан розробленості проблеми підготовки бакалаврів галузі харчових технологій в педагогічних закладах вищої освіти. Наука і вища освіта: матеріалиXXVIIІ Міжнар. наук. конф. студентів і молодих учених. 13 листопада 2019 р. Запоріжжя: КПУ, 2019. С. 252.
URL:http://virtuni.education.zp.ua/info_cpu/sites/default/files/%20%D0%9D%D0%92%D0%9E%202019.pdf.
- Dzhoha O. Place of industrial and technological activity in vocational teachers’ training in nutritional profile (Місце виробничо-технологічної діяльності в підготовці педагогів професійного навчання харчового профілю). Topical Issues of Humanities, Technical and Natural Sciences: IV International Scientific Conference for Bachelor, Master, Graduate Students and Young Researchers. 21 November 2019, Vinnytsia. Р. 289–291.
- Джога О.В. Вплив виробничо-технологічної підготовки бакалаврів у галузі харчових технологій на освітній процес у ліцеях та коледжах. Наукові горизонти: зб. наук. праць. Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених: матеріали VIІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених, аспірантів та студентів. 04–05червня 2020 р. Вип. VIІІ. Переяслав-Хмельницький. С. 124–128.
URL:https://drive.google.com/file/d/1BgDWHS_7h7ppLK66KlBNh9agU1_GjHW/view
- Джога О.В. Теоретичні основи виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. Актуальні проблеми педагогічної освіти: європейський і національний вимір: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. 12–15 жовтня 2020 р. Луцьк: ФОП Іванюк В.П., 2020. С. 329–331.
- Джога О. В. Педагогічні умови виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. World science: problems, prospects and innovations: The 9th International scientific and practical conference. May 19–21, 2021. Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2021. P. 271–276.
URL: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/05/WORLD-SCIENCE-PROBLEMS-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-19-21.05.21.pdf.

