кандидат педагогічних наук, викладач
berbec08@ukr.net
У 2003 році закінчила Уманський державний педагогічний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю 6.010103 «Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання» та здобула кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача трудового навчання.
У 2014 році підвищила кваліфікацію за категорією «Викладач-тьютор (організатор) дистанційного навчання ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації».
У 2015 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Формування досвіду самостійної творчої діяльності в учнів основної школи у процесі технологічної підготовки» за спеціальністю 13.00.02. – теорія і методика навчання технологій.
У 2017 році пройшла стажування в Інституті Міжнародної Академічної та Наукової Співпраці м. Тбілісі, Грузія.
У 2017 році закінчила Чернігівський національний педагогічний університет і здобула освітньо-кваліфікаційний рівень «Спеціаліст» за спеціальністю 015.21 Професійна освіта (Харчові технології) та здобула професійну кваліфікацію інженер-педагог, викладач дисциплін в галузі харчових технологій.
Сфера наукових інтересів: технології переробки сільськогосподарської продукції, технології виготовлення напівфабрикатів та страв, організація громадського харчування.
Захоплення: кулінарія, кондитерська справа, подорожі.
Основні публікації: