Структурно-логічна схема підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю
242 Туризм
Опис окремих одиниць курсу
ОБОВ’ЯЗКОВІ ДИСЦИПЛІНИ | |||
1.1. | Гуманітарна підготовка | ||
ГП.01 | Українська мова за професійним спрямуванням | ||
ГП.02 | Іноземна мова | ||
ГП.03 | Історія та культура України | ||
ГП.04 | Політологічна та соціологічна науки | ||
1.1. | Фундаментальна підготовка | ||
ФП.01 | Фізичне виховання | ||
ФП.02 | Вступ до фаху | ||
ФП.03 | Основи туризмознавства | ||
ФП.04 | Історія розвитку світового туризму | ||
ФП.05 | Вища та прикладна математика | ||
ФП.06 | Економіко-математичні методи і моделі | ||
ФП.07 | Основи економічної теорії | ||
ФП.08 | Основи автоматизації в галузі | ||
ФП.08.01 | Інформатика | ||
ФП.08.02 | Автоматизація в галузі (І рівень) | ||
ФП.08.03 | Автоматизація економічних процесів | ||
ФП.09 | Географія туризму | ||
ФП.10 | Ціноутворення | ||
ФП.11 | Стратегічний маркетинг | ||
ФП.12 | Господарське законодавство | ||
ФП.13 | Психологія управління | ||
ФП.14 | Економічна етика та діловий етикет | ||
ІІ. | Цикл професійної підготовки | ||
ПП.01 | Фінанси | ||
ПП.02 | Менеджмент | ||
ПП.03 | Економіка підприємства | ||
ПП.04 | Рекреаційні комплекси світу | ||
ПП.05 | Бухгалтерський облік | ||
ПП.06 | Маркетинг | ||
ПП.07 | Економіка праці і соціально-трудові відносини | ||
ПП.08 | Економікс | ||
ПП.09 | Підприємництво і бізнес-культура | ||
ПП.10 | Статистика | ||
ПП.11 | Страхування | ||
ПП.12 | Організація ресторанного господарства | ||
ПП.13 | Організація готельного господарства | ||
ПП.14 | Організація туристичних подорожей | ||
ПП.15 | Інвестування | ||
ПП.16 | Комунікативний менеджмент | ||
ПП.17 | Організація туризму | ||
ПП.18 | Бізнес-планування | ||
ПП.19 | Курс-тренінг “Формування бізнес-моделі підприємства” | ||
ІІІ | Дисципліни вільного вибору студента | ||
ВВІ.1.01 | Туроперейтинг | ||
ВВІ.1.02 | Проектування та дизайн готельних та туристично-рекреаційних комплексів | ||
ВВІ.1.03 | Методика розробки турів | ||
ВВІ.1.04 | Управління проектами в туризмі | ||
ВВІ.1.05 | Міжнародний туризм | ||
ВВІ.1.06 | Спеціалізований туризм | ||
ВВІ.1.07 | Стратегічний менеджмент | ||
ВВІ.1.08 | Організація спортивного і оздоровчого туризму | ||
ВВІ.1.09 | Управління туристичним підприємством | ||
ВВІ.1.10 | Кулінарна етнологія | ||
ВВІ.1.11 | Організація екскурсійної діяльності | ||
ВВІ.1.12 | Організація транспортних послуг | ||
ВВІ.1.13 | Друга іноземна мова | ||
ВВІ.1.14 | Світовий туризм і готельне господарство | ||
ВВІ.1.15 | Управління якістю туристичних послуг | ||
ВВІ.1.16 | Організація анімаційної діяльності | ||
ВВІ.1.17 | Інноваційні технології в туристичному бізнесі | ||
ВВІ.1.18 | Планування і організація туристичного бізнесу | ||
ВВІ.1.19 | Управління конкурентоспроможністю | ||
ВВІ.2.03 | Етнічні кухні | ||
ВВІ.2.06 | Міжнародна готельна індустрія | ||
ВВІ.2.08 | Менеджмент готельно-ресторанного господарства | ||
ВВІ.2.09 | Технологія продукції ресторанного господарства | ||
ВВІ.2.17 | Інноваційні технології в готельно-ресторанній справі |