Структурно-логічна схема підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю
241 Готельно-ресторанна справа
Опис окремих одиниць курсу
Цикл загальної підготовки | |||
1.1. | Гуманітарна підготовка | ||
ГП.01 | Основи мовної комунікації | ||
ГП.02 | Інтелектуальна власність | ||
ГП.03 | Основи безпеки в галузі | ||
ГП.04 | Бренд-менеджмент | ||
1.1. | Фундаментальна підготовка | ||
ФП.01 | Курортний туризм та SPA | ||
ФП.02 | Фінансовий менеджмент | ||
ФП.03 | Ціноутворення в галузі | ||
ФП.04 | Стратегічний менеджмент | ||
ФП.05 | Біржовий ринок | ||
ФП.06 | Менеджмент персоналу | ||
ІІ. | Цикл професійної підготовки | ||
ПП.01 | Ресторанні технології | ||
ПП.02 | Управління івент-кайтерингом | ||
ПП.03 | Управління сервісними операціями (сервісологія) | ||
ІІІ. | Дисципліни вільного вибору студента | ||
Спеціалізація: Організація анімаційних послуг | |||
ВВІ.1.01 | Тренінг з організації дозвілля | ||
ВВІ.1.02 | Дитяча анімація | ||
ВВІ.1.03 | Організація анімаційних послуг в готельно-ресторанних комплексах | ||
ВВІ.1.04 | Управління готельно-анімаційними послугами і програмами | ||
ВВІ.1.05 | Анімаційний готельний менеджмент | ||
ВВІ.1.06 | Спортивна анімація | ||
ВВІ.1.07 | Інвентивний менеджмент | ||
Спеціалізація: Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі | |||
ВВІ.1.01 | Прогнозування світових трендів у готельно-ресторанній індустрії | ||
ВВІ.1.02 | Бізнес-стартап в готельно-ресторанній справі | ||
ВВІ.1.03 | Креативні стилі приготування страв | ||
ВВІ.1.04 | Управління проектами в готельно-ресторанному господарстві | ||
ВВІ.1.05 | Стратегічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі | ||
ВВІ.1.06 | Менеджмент SPA і Wellness індустрії | ||
ВВІ.1.07 | Управління корпораціями в готельно-ресторанному бізнесі |