Структурно-логічна схема підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю
241 Готельно-ресторанна справа
Опис окремих одиниць курсу
ОБОВ’ЯЗКОВІ ДИСЦИПЛІНИ | |||
1.1. | Гуманітарна підготовка | ||
ГП.01 | Українська мова за професійним спрямуванням | ||
ГП.02 | Історія та культура України Іноземна мова | ||
ГП.03 | Іноземна мова | ||
ГП.04 | Політологічна та соціологічна науки | ||
1.2. | Фундаментальна підготовка | ||
ФП.01 | Фізичне виховання | ||
ФП.02 | Вступ до фаху | ||
ФП.03 | Харчова хімія | ||
ФП.04 | Основи туризмознавства | ||
ФП.05 | Вища та прикладна математика | ||
ФП.06 | Економіко-математичні методи і моделі | ||
ФП.07 | Основи економічної теорії | ||
ФП.08 | Основи автоматизації в галузі | ||
ФП.08.01 | Інформатика | ||
ФП.08.02 | Автоматизація в галузі (І рівень) | ||
ФП.08.03 | Автоматизація економічних процесів (1С Бухгалтерія) ІІ рівень | ||
ФП.09 | Мікробіологія | ||
ФП.10 | Ціноутворення | ||
ФП.11 | Стратегічний маркетинг | ||
ФП.12 | Господарське законодавство | ||
ФП.13 | Психологія управління | ||
ФП.14 | Економічна етика та діловий етикет | ||
ІІ. | Цикл професійної підготовки | ||
ПП.01 | Фінанси | ||
ПП.02 | Менеджмент | ||
ПП.03 | Економіка підприємства | ||
ПП.04 | Рекреаційні комплекси світу | ||
ПП.05 | Бухгалтерський облік | ||
ПП.06 | Маркетинг | ||
ПП.07 | Економіка праці і соціально-трудові відносини | ||
ПП.08 | Економікс | ||
ПП.09 | Підприємництво і бізнес-культура | ||
ПП.10 | Статистика | ||
ПП.11 | Страхування | ||
ПП.12 | Організація ресторанного господарства | ||
ПП.13 | Організація готельного господарства | ||
ПП.14 | Інженерне обладнання будівель | ||
ПП.15 | Гігієна і санітарія в галузі | ||
ПП.16 | Комунікативний менеджмент | ||
ПП.17 | Громадське будівництво | ||
ПП.18 | Інженерна графіка | ||
ПП.19 | Бізнес-планування | ||
ПП.20 | Екологія | ||
ПП.21 | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства | ||
ІІІ | Дисципліни вільного вибору студента | ||
ВВІ.1.01 | Технологія продукції ресторанного господарства | ||
ВВІ.1.02 | Дизайн готельних та туристично-рекреаційних комплексів | ||
ВВІ.1.03 | Міжнародна готельна індустрія | ||
ВВІ.1.04 | Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства | ||
ВВІ.1.05 | Стандартизація, сертифікація та метрологія | ||
ВВІ.1.06 | Барна справа | ||
ВВІ.1.07 | Стратегічний менеджмент | ||
ВВІ.1.08 | Менеджмент готельно-ресторанного господарства | ||
ВВІ.1.09 | Етнічні кухні | ||
ВВІ.1.10 | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | ||
ВВІ.1.11 | Друга іноземна мова | ||
ВВІ.1.12 | Товарознавство | ||
ВВІ.1.13 | Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | ||
ВВІ.1.14 | Маркетинг готельного і ресторанного господарства | ||
ВВІ.1.15 | Інноваційні технології в готельно-ресторанній справі | ||
ВВІ.1.16 | Планування і організація готельного і ресторанного господарства | ||
ВВІ.1.17 | Управління конкурентоспроможністю | ||
ВВІ.2.06 | Організація туристичних подорожей | ||
ВВІ.2.09 | Ринок туристичних послуг | ||
ВВІ.2.14 | Організація анімаційної діяльності | ||
ВВІ.2.15 | Управління якістю туристичних послуг |