Керівник гуртка: Нещадим Людмила Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Староста: Хлівнюк Юлія, студентка 46 групи.
День, аудиторія, час проведення засідань: перша середа місяця, ауд. 322, 14 год. 20 хв.
Мета діяльності гуртка – оволодіння студентами методикою науково-дослідної роботи, розширення наукового світогляду студентів, а також генерування наукових ідей в розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі.
Основними завданнями діяльності гуртка є:
№ п/п | П.І.Б. | Група |
1. | Горбаченко Альона Анатоліївна | 46 |
2. | Кацмаза Марія Сергіївна | 46 |
3. | Крамар Андрій Іванович | 46 |
4. | Мельник Назарій Юрійович | 46 |
5. | Настенко Ольга Василівна | 46 |
6. | Пальчинська Тетяна Павлівна | 46 |
7. | Семерчук Ірина Сергіївна | 46 |
8. | Тихоненко Оксана Вікторівна | 46 |
9. | Ткач Ірина Володимирівна | 46 |
10. | Хлівнюк Юлія Сергіївна | 46 |
11. | Червоній Анна Вадимівна | 46 |
12. | Шепета Денис Юрійович | 46 |
№ п/п | Зміст роботи | Дата | Відповідальний |
1 | Організаційне засідання. Затвердження плану проблемної групи | 07.09.2022р. | Нещадим Л. М. |
2. | Засідання на тему: «Капінг, як спосіб органолептичного оцінювання кави» | 05.10.2022р. | Нещадим Л. М.,
Кацмаза М.С. |
3. | Засідання на тему: «Упровадження концепції здорового харчування у закладах готельно-ресторанного господарства» | 02.11.2022р. | Нещадим Л. М.,
Мельник Н.Ю. |
4. | Засідання на тему: «Інноваційні способи приготування кавових напоів» | 07.12.2022 р. | Нещадим Л. М.,
Настенко О. В. |
5. | Засідання на тему: «Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» | 08.02.2023 р. | Нещадим Л. М.,
Пальчинська Т. П. |
6. | Засідання на тему: «Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в регіоні» | 08.03.2023р. | Нещадим Л. М.,
Семерчук І. С. |
7. | Засідання на тему: «Перспективи розвитку туризму та сфери гостинності в Україні та світі» | 05.04.2023 р. | Нещадим Л. М.,
Хлівнюк Ю. С. |
8. | Засідання на тему: «Напрями інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу України» | 10.05.2023р. | Нещадим Л. М.,
Шепета Д. Ю. |