Керівник гуртка: Нещадим Людмила Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Староста: Муравинець Діана, студентка 371 групи.
День, аудиторія, час проведення засідань: перша середа місяця, ауд. 322, 14 год. 20 хв.
Мета діяльності проблемної групи – оволодіння студентами методикою науково-дослідної роботи, розширення наукового світогляду студентів, а також генерування наукових ідей в розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі.
Основними завданнями діяльності проблемної групи є:
№ п/п | П.І.Б. | Група |
2 | Єсипенко Марія Володимирівна | 371 |
3 | Дубовий Данило Олегович | 371 |
4 | Когут Анна Романівна | 371 |
5 | Муравинець Діана Михайлівна | 371 |
6 | Петрановська Юлія Сергіївна | 371 |
7 | Томіленко Катерина Андріївна | 371 |
№ п/п | Зміст роботи | Дата | Відповідальний |
1 | Організаційне засідання. Затвердження плану проблемної групи | 04.09.2024 р. | Нещадим Л. М. |
2. | Засідання на тему: «Капінг, як спосіб органолептичного оцінювання кави» | 02.10.2024 р. | Нещадим Л. М.,
Кацмаза М.С. |
3. | Засідання на тему: «Упровадження концепції здорового харчування у закладах готельно-ресторанного господарства» | 06.11.2024 р | Нещадим Л. М.,
Когут А. Р. |
4. | Засідання на тему: «Інноваційні способи приготування кавових напоїв» | 04.12.2024 р. | Нещадим Л. М.,
Петрановська Ю. С. |
5. | Засідання на тему: «Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» | 05.02.2025 р. | Нещадим Л. М.,
Томіленко К. А. |
6. | Засідання на тему: «Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в регіоні» | 05.03.2025 р. | Нещадим Л. М.,
Муравинець Д. М. |
7. | Засідання на тему: «Перспективи розвитку туризму та сфери гостинності в Україні та світі» | 02.04.2025 р. | Нещадим Л. М.,
Дубовий Д. О. |
8. | Засідання на тему: «Напрями інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу України» | 07.05.2025 р. | Нещадим Л. М.,
Даник А. І. |