Керівник гуртка: Штангеєва Надія Іванівна, д.т.н., професор кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Староста: Жульковська Дар’я, студентка 46 групи.
День, аудиторія, час проведення засідань: перша середа місяця, ауд. 322, 14 год. 20 хв.
Мета діяльності гуртка – оволодіння студентами методикою науково-дослідної роботи, розширення наукового світогляду студентів, а також генерування наукових ідей в розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі.
Основними завданнями діяльності гуртка є:
№ п/п | П.І.Б. | Група |
1. | Жульковська Дар’я | 46 |
2. | Женовчук Тетяна | 46 |
3. | Ломтєва Софія | 46 |
4. | Діденко Марія | 46 |
5. | Тихоненко Оксана | 17 |
6. | Ходаківська Марія | 17 |
№ п/п | Зміст роботи | Дата | Відповідальний |
1 | Затвердження плану роботи наукового гуртка. Визначення та обговорення тем самостійної дослідницької роботи студентів | 04.09.2019 р. | Штангеєва Н.І. |
2. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Сучасний стан розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні» | 02.10.2019 р. | Штангеєва Н.І. Женовчук Т. |
3. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційні впровадження та їх вплив на роботу підприємств готельно-ресторанного господарства» | 06.11.2019 р. | Штангеєва Н.І. Ломтєва С. |
4. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Фінансова підтримка розвитку інноваційних технологій в сфері готельного та ресторанного бізнесу» | 04.12.2019 р. | Штангеєва Н.І. Діденко М. |
5. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційні технології у роботі закладів ресторанного господарства» | 05.02.2020 р. | Штангеєва Н.І. Жульковська Д. |
6. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону» | 04.03.2020 р. | Штангеєва Н.І. Тихохенко О. |
7. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційні клінінгові технології в сучасних закладах готельно-ресторанного господарства» | 01.04.2020 р. | Штангеєва Н.І. Ходаківська М. |
8. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Впровадження інноваційних технологій в систему управління персоналом готельного закладу» | 06.05.2020 р. | Штангеєва Н.І. Жульковська Д. |