Перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні

  • Дата оновлення: 26.01.2021

Керівник гуртка: 

Поворознюк Інна Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.

Староста:

Коcуліна Олена, студентка 46 групи.

День, аудиторія, час проведення засідань: другий четвер місяця,
ауд. 322, 14 год. 20 хв.

Мета діяльності гуртка – обговорення питань щодо широкого спектру проблем та розвитку  готельно-ресторанного бізнесу України, що є важливим елементом інтеграції українського туристичного ринку в європейський бізнес і культурне середовище.

Основними завданнями діяльності гуртка є:

  • сприяння в підготовці кваліфікованих фахівців з туризму і готельно-ресторанної справи;
  • підвищення теоретичного рівня і практичної значущості науково-дослідних робіт студентів в готельно-ресторанному бізнесі;
  • набуття студентами досвіду організації та участі у науково-дослідній роботі, наукових дискусіях, конференціях, семінарах, круглих столах тощо;
  • визначення умов організації та функціонування готельно-ресторанного господарства в Україні та в світі;
  • участь у розробці кафедральної теми «Теоретичні та практичні аспекти розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні».

 

п/п

Прізвище та ім’я Курс, група
1. Косуліна Олена 46
2. Волошина Яна 46
3. Дяченко Оксана 46
4. Скочко Й. 26м.б.
5. Мельник С. 16м.б.
6. Мельник Д. 36
7. П’ятківська В. 36

п/п

Зміст роботи Дата Відповідальний
1 Затвердження плану роботи наукового гуртка. Визначення та обговорення тем самостійної дослідницької роботи студентів 24.09.2020 р. Поворознюк І.М.
2. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Сучасний стан розвитку індустрії гостинності в Україні» 08.10.2020 р. Поворознюк І.М.

Косуліна О.

3. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Розвиток готельно-ресторанного господарства Уманщини» 12.11.2020 р. Поворознюк І.М.

Волошина Я.

4. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Шляхи підвищення якості надання послуг в готельно-ресторанному  господарстві» 10.12.2020 р. Поворознюк І.М.

Дяченко О.

5. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційні технології у роботі закладів індустрії гостинності» 11.02.2021 р. Поворознюк І.М.

Скочко Й.

6. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Стратегічне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного бізнесу» 11.03.2021 р. Поворознюк І.М.

Мельник С

7. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інформаційні технології в індустрії гостинності» 8.04.2021 р. Поворознюк І.М.

Мельник Д.

8. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Роль управління якістю у формуванні позитивного іміджу підприємств індустрії гостинності» 13.05.2021 р. Поворознюк І.М.

П’ятківська В.

 

Участь у наукових заходах:

Косуліна Олена, студентка ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт. Тема : «Перспективи розвитку хостелів в Україні» (науковий керівник – к. е. н., доцент Поворознюк І. М.).

Лютий