Перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні

  • Дата оновлення: 02.10.2018

Керівник гуртка: Поворознюк Інна Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.

Староста: Ковальова Анна, студентка 46 групи.

День, аудиторія, час проведення засідань:другий четвер місяця, ауд. 322, 14 год. 20 хв.

Мета діяльності гуртка – обговорення питань щодо широкого спектру проблем та розвитку  готельно-ресторанного бізнесу України, що є важливим елементом інтеграції українського туристичного ринку в європейський бізнес і культурне середовище.

Основними завданнями діяльності гуртка є:

  • сприяння в підготовці кваліфікованих фахівців з туризму і готельно-ресторанної справи;
  • підвищення теоретичного рівня і практичної значущості науково-дослідних робіт студентів в готельно-ресторанному бізнесі;
  • набуття студентами досвіду організації та участі у науково-дослідній роботі, наукових дискусіях, конференціях, семінарах, круглих столах тощо;
  • визначення умов організації та функціонування готельно-ресторанного господарства в Україні та в світі;
  • участь у розробці кафедральної теми «Теоретичні та практичні аспекти розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні».

п/п

Прізвище та ім’я Курс, група
1. Діденко Марія 36
2. Цимбалюк Юлія 46
3. Ковальова Анна 46
4. Женовчук Таня 36
5. Жульковська Даша 36
6. Галузинська Наталія 36

п/п

Зміст роботи Дата Відповідальний
1 Затвердження плану роботи наукового гуртка. Визначення та обговорення тем самостійної дослідницької роботи студентів 13.09.2018 р. Поворознюк І.М.
2. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Сучасний стан розвитку індустрії гостинності в Україні» 11.10.2018 р. Поворознюк І.М.

Жульковська Д.

3. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Розвиток готельно-ресторанного господарства Уманщини» 08.11.2018 р. Поворознюк І.М.

Цимбалюк Ю.

4. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Шляхи підвищення якості надання послуг в готельно-ресторанному  господарстві» 13.12.2018 р. Поворознюк І.М.

Галузинська Н.

5. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційні технології у роботі закладів індустрії гостинності» 14.02.2019 р. Поворознюк І.М.

Ковальова А.

6. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Стратегічне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного бізнесу» 11.03.2019 р. Поворознюк І.М.

Женовчук Т.

7. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інформаційні технології в індустрії гостинності» 11.04.2019 р. Поворознюк І.М.

Діденко М.

8. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Роль управління якістю у формуванні позитивного іміджу підприємств індустрії гостинності» 16.05.2019 р. Поворознюк І.М.

Ковальова А.

 

Участь у наукових заходах:

Ковальова А., студентка ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» взяла участь у І етапі конкурсу бізнес-планів. Тема : «Сходинки до майбутнього» (науковий керівник – к. е. н., доцент Поворознюк І. М.).

 

 

Публікації:

  1. Ковальова А. В. Здорове харчування: проблема та шляхи його вирішення / А.В. Ковальова // Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки: зб. мат. V Всеукр. наук. практ. конф., [м. Умань], 30 листопада – 1 грудня 2017 р., – м. Умань: Видавець «Сочінський М. М.», 201 – С. 339-340.
  2. Цимбалюк Ю. А. Перспективи розвитку кейтерингу в Україні / Ю. А. Цимбалюк // Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки : зб. мат. V Всеукр. наук. практ. конф., [м. Умань], 30 листопада – 1 грудня 2017 р., – м. Умань: Видавець «Сочінський М. М.», 201 – С. 360 -361.
  3. Галузинська Н.А. Перспективи розвитку кейтерингу в Україні / Н. Галузинська // Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку: зб. мат. І Всеукр. наук. практ. конф., [м. Умань], 19 квітня 2018 р. – С.103-104.
  4. Цимбалюк Ю. Тенденції розвитку ринку клінінгових послуг в Україні / Ю. Цимбалюк // Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку: зб. мат. І Всеукр. наук. практ. конф., [м. Умань], 19 квітня 2018 р. – С. 96-97.
  5. Ковальова А. В. Інноваційні технології в готельному господарстві / А.В. Цимбалюк // Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку: зб. мат. І Всеукр. наук. практ. конф., [м. Умань], 19 квітня 2018 р. – С.112-113.

Листопад