Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі!

  • Дата публікації: 02.05.2024

Студентка 2 курсу ННІ економіки та бізнес-освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Софія Бруньковська нагороджена дипломом ІІ ступеня за напрямом «Економічна інклюзія» (науковий керівник – канд. екон. наук, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Людмила Чвертко) за результатами участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії, що відбувся на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

В конкурсі брали участь 182 здобувача вищої освіти – представники національних, педагогічних, економічних, аграрних та технічних ЗВО України, серед яких Таміла Оратівська, магістрантка інституту, що навчається за спеціальністю 073 Менеджмент (науковий керівник – канд. екон. наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталія Білошкурська).

Грамотами також нагороджені члени галузевих комісій Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії – Оксана Вінницька та Людмила Чвертко, канд. екон. наук, доценти кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, Ірина Кирилюк, канд. екон. наук, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.

Вітаємо студентів, науково-педагогічних працівників з одержаними відзнаками, бажаємо успіхів у подальшій дослідницькій роботі та нових перемог!

  

Міні галерея


Червень
Серпень