Участь у онлайн-вебінарі «Відповідальний академічний штучний інтелект для дослідників Web of Science»

  • Дата публікації: 24.05.2024

23 травня 2024 р. здобувачі вищої освіти другого освітнього рівня та третього освітньо-наукового рівня ННІ економіки та бізнес-освіти спеціальності 073 «Менеджмент» разом з викладачами кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом: професором Олександром Світовим та доцентом Олександром Богашко взяли участь у онлайн-вебінарі «Відповідальний академічний штучний інтелект для дослідників Web of Science», який присвячений роботі з платформою Web of Science та іншими ресурсами для навчальної та наукової діяльності. На онлайн-вебінарі були висвітлення такі питання:

– алгоритми ШІ для аналізу діяльності користувачів, враховуючи їхні інтереси і зв’язки;

– продуктивність на інновації ШІ, цілісність дослідження та навчання;

– стратегії та підхід до АІ;

– застосування ШІ для розширення відкриттів у Web of Science.

Під час онлайн-вебінару було також розглянуто технології ШІ, наприклад, такі як комп’ютерний зір. Великий інтерес у аудиторії викликало обговорення питання використання ШІ для прогнозування майбутньої поведінки користувачів на основі минулих шаблонів їхньої діяльності.

Здобувачі вищої освіти вдячні спікеру Ірині Тіхонковій, канд. біол. наук, фахівцю з наукометричних ресурсів Clarivate Analytics, за цікаву презентацію та змістовну доповідь.

Міні галерея


Серпень
Жовтень