Розширене засідання проблемних наукових груп у межах Всеукраїнського фестивалю Дні науки

  • Дата публікації: 03.05.2024

Наукова спільнота в Україні активно працює над питаннями забезпечення та дотримання академічної доброчесності, вважаючи це одним із своїх пріоритетів. Важливість цих питань наголошується й закладами вищої освіти, які ставлять перед собою завдання формування культури академічної доброчесності серед своїх студентів.

2 травня 2024 року в межах заходів Всеукраїнського фестивалю Дні науки керівниками студентських проблемних груп, доцентками кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Оксаною Вінницькою та Людмилою Чвертко проведено розширене засідання проблемних наукових груп «Проблеми розвитку фінансової системи України» та «Проблеми розвитку страхової системи України» на тему «Роль і місце академічної доброчесності в студентській науці».

Під час засідання Яна Коваленко, завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу університетської бібліотеки, представила доповідь на тему «Роль бібліотеки у формуванні культури академічної доброчесності». Її виступ був інформативним та пізнавальним, звертаючи увагу на важливість бібліотеки як центру підтримки наукового середовища.

Учасники проблемних груп, переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів студентських наукових робіт, Софія Бруньковська, Вікторія Голенко та Дмитро Кроватко, поділилися досвідом у написанні наукових робіт. Цей досвід став важливим джерелом знань для інших студентів, допомігши їм вдосконалити свої навички та збільшити шанси на успіх у наукових конкурсах.

Організатори дякують усім спікерам за їхні змістовні доповіді та надіються, що обговорення та підвищення усвідомлення про академічну доброчесність сприятимуть подальшому покращенню освітнього процесу.

Міні галерея


Серпень
Жовтень