ПРАКТИЧНА СТОРОНА ФРИЛАНСУ

  • Дата публікації: 16.05.2024

15 травня 2024 р. здобувачі вищої освіти другого та четвертого курсів ННІ економіки та бізнес-освіти спеціальності «Менеджмент» разом з кураторами Наталією Білошкурською та Оленою Гарматюк взяли участь у вебінарі «Практична сторона фрилансу», який є частиною проєкту «GIGантські можливості» для активної української молоді, яка шукає перші можливості реалізації і заробітку на фрилансі та цікавиться гіг-економікою. На вебінарі були висвітлення такі питання:

– де шукати проєкти та клієнтів/клієнток, якщо ти тільки стартуєш у фрилансі;

– як побудувати свій особистий бренд так, щоб мати чергу із замовників/замовниць і змогу обирати проєкти, збільшувати вартість своєї роботи;

– які формати співпраці обрати, щоб почати взаємодію безпечно та комфортно;

– які юридичні аспекти важливо врахувати, щоб уникнути пасток і працювати без зайвих хвилювань (зокрема щодо оплати роботи).

Під час вебінару було детально розглянуто, хто такі фрилансери,  особливості фрилансу як зайнятості, чек-лист соцмереж фрилансера, як заснувати та розвинути особистий бренд тощо. Також у ході обговорення визначили як можна монетизувати наявні у працівника знання. Крім того, присутні отримали корисну юридичну інформацію про те, як працює фриланс в Україні.

Студенти вдячні спікерам: Ксенії Мартовській, незалежній консультантці персональних брендів з 9-річним досвідом в комунікаціях, та Анні Лисенко, адвокатці, партнерці АО «Адвокатська сім’я Лисенко».

          

Міні галерея


Червень
Серпень