Гостьова лекція в рамках академічної мобільності

  • Дата публікації: 10.05.2024

8 травня 2024 року відбулася гостьова лекція за участі кандидата економічних наук, доцента кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Поліського національного університету Наталії Савченко на тему «Особливості обліку в ломбардах».

Модераторами заходу виступили гаранти ОПП Облік і оподаткування, доцент Тетяна Гайдучок (Поліський національний університет) і доцент Олеся Дем’янишина (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини). У заході взяли участь здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники та всі зацікавлені, зокрема представники Міжрегіональної академії управління персоналом.

Організована лекція проходила в межах програми академічної мобільності, зокрема здобувача вищої освіти 3 курсу спеціальності 071 Облік і оподаткування Максима Шкробтака, що відбувається в рамках угоди про співпрацю між Поліським національним університетом та Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини з 22 квітня до 22 травня 2024 року.

Зустріч була надзвичайно цікавою, продуктивною, багатогранною та взаємно корисною. Здобувачі освіти зрозуміли важливість і перспективність саморозвитку для майбутньої професії. Такі зустрічі надихають на нові досягнення та удосконалення.

Висловлюємо щиру вдячність лектору за можливість зануритися у практичні основи обліку, контролю та оподаткування у фінансово-кредитних установах. Також дякуємо закладу-партнеру Поліському національному університету за можливість професійного спілкування, і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

    

Міні галерея


Червень
Серпень