УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ УРБАНІСТИЧНОМУ ФОРУМІ «ЕКОНОМІКА ВІДНОВЛЕННЯ: НАЦІОНАЛЬНИЙ ТА РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР»

  • Дата публікації: 23.04.2024

18 квітня 2024 р. гарант ОПП Туризм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцент Леся Слатвінська, науковий керівник студентської наукової проблемної групи «Інноваційні технології в туризмі», спільно зі здобувачами вищої освіти – учасниками групи, взяли участь у Міжнародному урбаністичному форумі «Економіка відновлення: національний та регіональний вимір», який був організований у змішаному форматі на базі КНЕУ імені Вадима Гетьмана.

Форум був присвячений обговоренню сучасного стану і перспектив розвитку громад, регіонів України та секторів національної економіки з урахуванням наявних викликів і загроз і розроблення стратегічних напрямів їх відновлення та розвитку у післявоєнний період.

У Форумі взяли участь авторитетні вітчизняні та міжнародні експерти з економіки та урбаністики, державної, регіональної та міської політики, представники профільних комітетів Верховної Ради України, Офісу Президента України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, інших державних установ і громадських організацій, вітчизняні та міжнародні експерти у галузі туризму, керівники туроператорів та готелів, провідні вчені Національної академії наук України і закладів вищої освіти.

Під час панельної дискусії форуму: «Відновлення туристичної галузі і сфери гостинності України в контексті європейської інтеграції» Лесею Слатвінською були представлені результати наукового дослідження на тему: «Шляхи відновлення мікро-, малого та середнього бізнесу у секторі туризму та гостинності в контексті модернізації середовища».

Отриманий досвід сприяє розвитку науково-дослідної діяльності, яку здійснюють НПП та здобувачі вищої освіти з метою популяризації науки серед молоді та активному впровадженню результатів досліджень у реальний сектор економіки.

        

Міні галерея


Квітень
Червень