Штучний інтелект для бізнесу: досвід від практиків

  • Дата публікації: 09.04.2024

31 березня 2024 р. здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Менеджмент. Бізнес-адміністрування» разом із викладачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Оленою Гарматюк долучились до інтерактивної події DTEK AL WEEKEND – штучний інтелект для бізнесу, за підтримки University of California, Berkeley у партнерстві з Academy DTEK.

Захід розпочався з майстер-класу з практичними кейсами використання штучного інтелекту компаніями від Готьє Вассера, виконавчого директора Центру бізнес-аналітики Фішера в UC Berkeley. Для більшої активності, організатори влаштували дебати «Чи можлива синергія інтелектів?», в якому взяли участь Леонід Полупан, директор з корпоративних продажів в країнах Центральної та Східної Європи в Microsoft, Анна Булах, членкиня комітету зі Штучного Інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації України, та всі присутні на заході.

В цілому подія була спрямована на розкриття проблематики впливу штучного інтелекту на бізнес та етичні виклики, пов’язані з його використанням. Захід сприяв глибшому розумінню здобувачами, як штучний інтелект може вплинути на повсякденне життя та бізнес.

 

Міні галерея


Квітень
Червень