МІЖКАФЕДРАЛЬНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ТУРИЗМ В УКРАЇНІ: ВИКЛИКИ ТА ВІДНОВЛЕННЯ»

  • Дата публікації: 24.04.2024

19 квітня 2024 року колективом кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини спільно з науково-педагогічними працівниками кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проведено міжкафедральний науково-практичний семінар «Туризм в Україні: виклики та відновлення».

Із вступним словом до присутніх звернулися завідувачі кафедр Станіслава Пасєка та Інна Поворознюк, наголосивши на необхідності та важливості співпраці закладів освіти з підприємницькими структурами.

У своїй доповіді Юлія Пошенко, заступник міського голови Гайворонської територіальної громади з питань діяльності виконавчих органів (соціальна сфера), охарактеризувала потенціал та особливості формування туристичного бренду громади, окреслила перспективи розвитку туристичного сектору регіону.

Директор туристичної агенції «Імперія Тур» Юлія Мисан наголосила на важливості розвитку внутрішнього туризму в контексті сучасних викликів та можливостей повоєнного відновлення українського туризму.

Актуальні та важливі питання обговорювалися під час семінару у формі дискусії, де всі учасники мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді й кваліфіковані роз’яснення. Подібні заходи є важливими як для здобувачів вищої освіти, науковців, так і представників організацій та підприємців – потенційних роботодавців регіону.

Висловлюємо щиру вдячність запрошеним гостям за можливість здобути новий досвід та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Міні галерея


Квітень
Червень