Гостьова лекція «Методи й моделі прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності»

  • Дата публікації: 11.04.2024

В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти 9 квітня 2024 року, в межах навчальних дисциплін «Стратегічний менеджмент» та «Стратегічне управління», відбулася гостьова лекція на тему «Методи й моделі прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності» для здобувачів вищої освіти ОПП «Менеджмент» та ОПП «Менеджмент. Бізнес-адміністрування» спеціальності 073 Менеджмент галузі знань 07 Управління та адміністрування.

З вступним словом виступила Світлана Подзігун, кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, наголосивши на актуальності такої тематики в умовах сучасного соціально-економічного розвитку в Україні.

Лектори Лариса Лутай, доктор економічних наук, професор, дійсний член Академії економічних наук України, та Лариса Проданова, доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування Черкаського державного технологічного університету, значну увагу приділили розвитку у майбутніх менеджерів компетентностей для прийняття та реалізації рішень та застосування відповідних інструментів підтримки організаційних процесів. Для цього розглянуто правила та критерії прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності; колективні методи обговорення й прийняття управлінських рішень, базові тенденції використання механізму інтуїції.

Здобувачі вищої освіти відзначили високий професіоналізм лекторів при викладення матеріалу, зв’язок теорії з практикою та умовами ведення бізнесу в умовах воєнного стану в Україні.

Гарант ОПП «Менеджмент. Бізнес-адміністрування», кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, Олександр Богашко подякував професорам за цікаву та змістовну презентацію лекційного матеріалу, а також за поради щодо напрямів розвитку наукового пошуку здобувачів освіти.

Міні галерея


Березень
Травень