Англійська сьогодні. Як сучасно та ефективно вивчити мову

  • Дата публікації: 25.04.2024

17 квітня року за запрошенням Світлани Подзігун, завідувача кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Дар’єю Крайновою була проведена лекція «Англійська сьогодні. Як сучасно та ефективно вивчити мову».

«Чи можна вивчити англійську без монотонного заучування матеріалу? Як урізноманітнити навчальний процес? Як із легкістю заглибитися в англійську, знаючи, що попереду величезний обсяг роботи? Типові помилки при вивченні. Я розповім, як вивчити англійську мову завдяки незвичайним, але ефективним способам», – зазначила Дар’я Крайнова.

По суті знання англійської мови для шукача – це вагома перевага, яка дозволить йому претендувати на вищу зарплату і, цілком можливо, кращу посаду. Дар’я Крайнова зазначила, що зараз є маса можливостей на зразок додатків для вивчення лексики, онлайн-тренувань, фільмів з детальним аналізом субтитрів, розмовних клубів і ще багато іншого.

Здобувачі вищої освіти отримали корисну інформацію щодо сучасних підходів до вивчення англійської і були вдячні за запрошення на зустріч.

 

Міні галерея


Квітень
Червень