Запрошуємо до участі в конкурсі «Кращий студент-науковець УДПУ імені Павла Тичини»

  • Дата публікації: 20.03.2024

Шановні студенти! В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти оголошено проведення І етапу щорічного конкурсу «Кращий студент-науковець» серед студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Конкурс проводиться з метою розвитку студентської науки в Університеті, залучення молоді до активної наукової діяльності, узагальнення і поширення позитивного досвіду студентської наукової роботи, популяризації досягнень студентських наукових товариств університету та відзначення їхніх особистих наукових досягнень.

Учасники, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, повинні в термін із 20 до 27 березня 2024 року заповнити анкету учасника. До анкети мають бути додані ксерокопії усіх статей, тез доповідей, дипломів, грамот, патентів тощо.

Анкету, заповнену відповідно до Положення про проведення щорічного конкурсу «Кращий студент-науковець УДПУ імені Павла Тичини», необхідно надіслати на електронну адресу: o.a.lohinova@udpu.edu.ua.

Під час першого етапу визначаються переможці, які отримали найбільшу рейтингову оцінку та посіли відповідно І, II, III місця серед студентів інституту, та рекомендуються для участі у другому етапі конкурсу.

Березень
Травень