Залучення бухгалтерів-практиків до практичних занять

  • Дата публікації: 14.03.2024

14 березня 2024 р. за ініціативи доцента кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Олесі Дем’янишиної для проведення практичного заняття з дисципліни Управлінський облік здобувачам вищої освіти ОП «Облік і оподаткування» запрошено провідного бухгалтера ТОВ «Фірма «ЕРІДОН»» Юлію Байдужу.

Залучення практиків до проведення занять дозволяє здобувачам отримати не лише теоретичні знання, але й практичний досвід, який буде корисним у їх майбутній професійній діяльності.

Тема заняття «Система обліку і калькулювання за нормативними витратами» була актуальною та цікавою для всіх присутніх. Здобувачі мали змогу ознайомитися з практичними аспектами обліку витрат та вивчити способи калькулювання витрат за встановленими нормами.

Юлія Байдужа не лише поділилася своїм професійним досвідом, а й провела практичні вправи та кейси, які допомогли здобувачам краще зрозуміти та запам’ятати матеріал. Заняття пройшло в атмосфері відкритості та активного обговорення.

Олеся Дем’янишина висловила вдячність Юлії Байдужій за цінний внесок у підготовку здобувачів вищої освіти за ОП «Облік і оподаткування» та висловила надію на подальшу співпрацю.

  

Міні галерея


Серпень
Жовтень