Проведення І етапу щорічного конкурсу «Кращий молодий науковець УДПУ імені Павла Тичини»

  • Дата публікації: 20.03.2024

Шановні молоді науковці! В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти оголошено проведення І етапу щорічного конкурсу «Кращий молодий науковець» серед молодих науковців Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Претенденти на здобуття звання «Кращий молодий науковець УДПУ» повинні відповідати таким вимогам:

  • не менше трьох публікацій у провідних наукових виданнях або монографія за науковим напрямом, опубліковані протягом календарного року;
  • основне місце роботи – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини;
  • вік не перевищує 35 років на момент подання документів на Конкурс.

Молоді науковці, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, повинні в термін із 20 до 27 березня 2024 року заповнити та надіслати на електронну пошту документи зазначені в Положенні за встановленою формою, також мають бути додані ксерокопії усіх статей, тез доповідей, дипломів, грамот, патентів тощо.

Молоді науковці надсилають Індивідуальний звіт про наукову роботу та Основні показники визначення загального рейтингу молодих науковців Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відповідно до Положення про конкурс «Кращий молодий науковець УДПУ» на електронну адресу: o.a.lohinova@udpu.edu.ua.

Молоді науковці, які отримали найбільшу рейтингову оцінку, визначаються переможцями першого етапу і номінуються на кращого молодого науковця УДПУ.

Квітень
Червень