Представники ННІ економіки та бізнес-освіти відвідали притулок для тварин

  • Дата публікації: 25.03.2024

21 березня за ініціативи Анастасії Благополучної та волонтерського сектору студентської ради ННІ економіки та бізнес-освіти відбувся благодійний захід на підтримку тварин. Здобувачі та викладачі інституту відвідали притулок для тварин «Серце друга», передали ліки, корм та головне приділили увагу пухнастим друзям.

У притулку перебуває декілька десятків покинутих тварин є і ті, які були врятовані та переміщені з окупованих територій Херсонщини та Маріуполя. Серед них є і герої, на рахунку яких більше двадцяти врятованих людських життів.

Переважна більшість тварин контактні, але деякі після катувань живодерів до рук не йдуть. Засновниця притулку та благодійної організації «Серце друга» розповідає, що майже всі тварини були знайдені з важкими травмами, переломами та зі здертою шкірою. Зараз усі тварини здорові, стерилізовані та кліпсовані. Яніна Тиховська наголошує, що чотирилапі дуже потребують людської уваги та просить усіх небайдужих частіше навідувати притулок і по можливості брати собак на вигул.

Представники ННІ економіки та бізнес-освіти провели у притулку понад три години. Знаємо, що це лише початок. Закликаємо усіх приєднатися до нашої ініціативи.

Будьте добрішими до братів наших менших, вони беззахисні перед людською жорстокістю!

    

Міні галерея


Березень
Травень