Практичне заняття на базі готельно-ресторанного комплексу «Фортеця»

  • Дата публікації: 05.03.2024

5 березня 2024 р. для здобувачів ОП Готельно-ресторанна справа було проведено практичне заняття з дисциплін «Організація ресторанного господарства» та «Організація готельного господарства» на тему: «Організація надання основних та додаткових послуг в закладах ресторанного господарства та закладах розміщення»

Актуальність його проведення обумовлена тим, що у всьому цивілізованому світі готельно-ресторанна сфера є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну конкурентну боротьбу за сегментацію ринку, за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг, а основним фактором конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу є якість їх продукції або послуг.

Практичним досвідом надання послуг та напрямами покращення їхньої якості у готельно-ресторанному господарстві поділилися з присутніми старший адміністратор готелю та директор ресторану готельно-ресторанного комплексу «Фортеця» – Поліщук Оксана Миколаївна.

Під час практичного заняття було обговорено сучасний стан та тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в регіоні; особливості організації надання якісних послуг в індустрії гостинності та напрями підвищення якості надання послуг у готельно-ресторанному господарстві.

Проведення подібних заходів є особливо важливим для присутніх, які мають можливість поспілкуватися з практиками, вступати у дискусії, обмінюватися своїми думками та ділитись науковими результатами.

 

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень