Поетична година «Я на світі такий один»

  • Дата публікації: 21.03.2024

20 березня 2024 року студенти та викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти відвідали поетичну годину до Всесвітнього дня поезії, який відзначають 21 березня, присвячену творчості українського поета Василя Симоненка, організований працівниками бібліотеки УДПУ.

Поезія має здатність проникати в серце, створювати особливий настрій, надихати, чарувати, підбадьорювати, бути порадником для читачів різних поколінь. Саме таким є поетичне слово українського поета і журналіста, шістдесятника Василя Симоненка. Наділений рідкісним даром сприймати світ, проникати у його таємниці, творчо мислити, Василь Симоненко на сьогоднішній день приваблює читачів силою слова та даром передавати емоції, відчуття, що ти живий і здатний відкрити для себе увесь світ.

Бібліотекар Валентина Палагута підготувала розповідь про життя та творчість відомого українця Василя Симоненка, його талант жити емоціями та відвагу ділитися ними через засоби художнього слова.

Студентки першокурсниці Ірина Грабчак та Аліна Бенедь декламували вірші «Море радості» та «Дід умер», викликавши в присутніх шквал незабутніх емоцій.

До поетичних читань долучились бібліотекарі Караджієва Сніжана та Яковлева Наталя. У їх виконанні звучали вірші: «Ти знаєш, що ти людина», «Тиша і грім», «Лебеді материнства», «Можливо знову загримлять гармати».

Українці пишаються своїм поетом, його талантом, вмінням бачити і вірити у краще майбутнє, незважаючи ні на що.

Студентська молодь висловлює слова вдячності організаторам за цікавий та захоплюючий захід!

 

 

Міні галерея


Березень
Травень