НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

  • Дата публікації: 19.03.2024

15 березня 2024 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти за допомогою платформи Google Meet відбулась настановча конференція для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми ІІІ курсу ОС «Бакалавр», які навчаються за освітньо-професійними програмами: «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та І курсу ОС «Магістр» денної і заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Заступник директора з практики і стажувань студентів, кандидат економічних наук Олеся Дем’янишина ознайомила здобувачів освіти з умовами проходження  практики в період військового стану та правилами безпеки життєдіяльності. Здобувачі були проінформовані стосовно вимог до оформлення звітної документації, термінів практики.

Виробнича практика допомогає здобувачам краще засвоїти теоретичні знання, вдосконалити компетентності, спробувати власні сили у виробничих процесах підприємств, установ, навчитися аналізувати діяльність підприємств та вносити пропозиції для покращення його конкурентоспроможності.

Міні галерея


Квітень
Червень