Майстер-клас професіонала-практика з аналізу господарської діяльності

  • Дата публікації: 13.03.2024

13 березня 2024 року доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Миколою Білошкурським для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньої програми «Облік і оподаткування» вищої освіти було організовано практичне заняття з аналізу господарської діяльності у формі зустрічі з професіоналом-практиком.

Майбутнім магістрам обліку і оподаткування провів майстер-клас з теми «Аналіз ефективності використання матеріальних ресурсів» Ігор Лелека, староста Аполянського старостинського округу Виконавчого комітету Бабанської селищної ради, який упродовж 2006–2020 рр. обіймав посаду головного бухгалтера Аполянської сільської ради. Окрім специфіки забезпеченості матеріальними ресурсами бюджетних установ і виявлення резервів зниження матеріаломісткості продукції державних підприємств задля підвищення ефективності виробництва, Ігор Андрійович також розповів про основні виклики та загрози під час децентралізованого формування фінансових ресурсів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану.

Порушені проблемні питання спікером зацікавили здобувачів вищої освіти і викликали жваву дискусію, у ході якої вони отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання і набули важливих навичок живого спілкування з професіоналом-практиком.

 

Міні галерея


Червень
Серпень