Лекція «Реформа місцевого самоврядування: досвід Польщі і України»

  • Дата публікації: 07.03.2024

6 березня 2024 р. здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники Інституту економіки та бізнес-освіти відвідали онлайн-лекцію «Реформа місцевого самоврядування: досвід Польщі і України» доктора Ігоря Ксенича (Інститут європейської культури (м. Ґнєзно) Університету імені Адама Міцкевича (м. Познань)).

Доктор Ігор Ксенич – науковець, який займається політичними аспектами реформ місцевого самоврядування, а також має практичний досвід роботи в адміністрації маршалка Великопольського воєводства у 2008-2018 рр.

Під час лекції доктор Ігор Ксенич детально розглянув основні етапи реформ місцевого самоврядування в Польщі та Україні, проаналізувавши їх вплив на економічний та соціальний розвиток обох країн. Лекція стала важливим кроком у розумінні сучасних тенденцій в галузі місцевого управління та дала можливість відчути практичний досвід успішних реформ з боку провідного експерта у цій галузі.

Студенти та викладачі інституту висловлюють слова вдячності лектору – доктору Ігорю Ксеничу, а також Польському культурно-освітньому центру УДПУ імені Павла Тичини та його керівнику професору Ігорю Кривошеї, який є організатором цього інтерактивного заходу, за їхню цінну ініціативу та відмінну організацію цієї цікавої й пізнавальної події.

Міні галерея


Червень
Серпень