Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей в інституті

  • Дата публікації: 25.03.2024

20 березня 2024 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини був проведений день відкритих дверей у змішаному форматі.

Всі бажаючі мали унікальну можливість отримати вичерпні відповіді на питання щодо умов вступу та перспектив навчання в інституті від заступника директора з профорієнтації, доцента кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Ольги Логінової.

У рамках заходу, старший викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Олена Гарматюк провела тренінг «Психологія кольорів», який був присвячений дослідженню основ психології кольору в маркетингу, та як застосовувати теорію психології кольорів на практиці.

Говорили про те, що кольори можуть впливати на покупців, і кожен колір має свій власний список асоціацій, які можна використовувати у своєму повсякденному житті.

Після такого насиченого дня абітурієнти отримали можливість обдумати та виставити свої пріоритети стосовно майбутньої спеціальності.

Міні галерея


Березень
Травень