Гостьова лекція з директором ТОВ «Готель «Умань» Наталією Дворовою

  • Дата публікації: 12.03.2024

12 березня 2024 року з метою обговорення сучасних проблем розвитку індустрії гостинності відбулась гостьова лекція з директором ТОВ «Готель «Умань» Наталією Дворовою на тему «Перспективи розвитку індустрії гостинності Уманщини».

Індустрія гостинності є візитною карточкою України в тому числі Уманщини та показником її соціально-культурного та економічного розвитку. Тому її розвиток є важливим елементом інтеграції українського туристичного ринку в європейський бізнес і культурне середовище.

З вступним словом виступила Інна Поворознюк, доцент, завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Вона акцентувала увагу на тому, що розвиток готельного та ресторанного господарства на Уманщині має позитивну динаміку і повинен стати одним із ключових факторів розвитку туризму в регіоні.

Наталія Дворова розкрила практичний досвід роботи готельного господарства та проаналізувала основні проблеми його розвитку на Уманщині. В своїй доповіді директор визначила сучасні напрями організації та управління закладами розміщування, а також пріоритетні аспекти подальшої діяльності.

По завершенні лекції учасники дійшли висновку, що основними проблемами розвитку індустрії гостинності Уманщини є:   невідповідність цінової політики  якості наданих послуг; складність ведення бізнесу, що зумовлено бюрократичністю організаційного процесу функціонування підприємств індустрії гостинності;  велике податкове навантаження;  високий рівень ризикованості інвестиційних вкладень, через нестабільну соціально-економічну та політичну ситуацію в Україні;  високий рівень конкуренції на ринку послуг; низький рівень кваліфікованих фахівців у галузі.

    

 

 

Міні галерея


Серпень
Жовтень