Гостьова лекція «Ефективність SOFT SKILLS та стресостійкість у тайм-менеджменті під час війни»

  • Дата публікації: 07.03.2024

05 березня 2024 року, в межах навчальної дисципліни «Тайм-менеджмент», відбулася гостьова лекція на тему: «Ефективність SOFT SKILLS та стресостійкість у тайм-менеджменті під час війни» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності 073 Менеджмент за ініціативи завідувача кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Світлани Подзігун та доцента кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталії Малярчук.

Лектор Сергій Ольховецький, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, під час лекції висвітлив питання сучасної ефективності SOFT SKILLS та стресостійкості в тайм-менеджменті, які спрямовані на розвиток практичних навичок налагодження ефективної комунікації, емпатичного слухання, інтерв’ювання та консультування. Лекція викликала жвавий інтерес в аудиторії.

По завершенню заходу Наталія Малярчук подякувала запрошеному гостю за цікаву та змістовну презентацію лекційного матеріалу.

 

Міні галерея


Серпень
Жовтень