«Афілейт-маркетинг: секрети роботи account-менеджера»

  • Дата публікації: 29.03.2024

28 березня 2024 р. здобувачі вищої освіти другого курсу ННІ економіки та бізнес-освіти спеціальності 073 Менеджмент разом з куратором Наталією Білошкурською, доцентом кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, взяли участь у вебінарі «Афілейт-маркетинг: секрети роботи account-менеджера».

Організатори запропонували такі питання:

▪️Хто такий акаунт-менеджер, та яка його роль в перфоманс-маркетингу

▪️Які навички та знання потрібні для старту карʼєри?

▪️Як знаходити та підтримувати якісні стосунки з партнерами?

▪️Де навчатися афілейт-маркетингу?

Під час вебінару було детально розглянуто, хто такий акаунт-менеджер і які основні завдання він виконує в мережі афіліат-маркетингу. Також у ході обговорення Soft & Hard Skills визначені необхідні якості та навички для успішної роботи у цій сфері. Студенти дізналися про свіпстейки та їх різновиди. Присутні отримали корисну інформацію про ефективні стратегії комунікації з рекламодавцями, представлені на вебінарі, що допомагають побудувати партнерські відносини та досягти взаємовигідних угод.

Студенти вдячні спікерам Марині Шмалюк, TeamLead of Account Team у C3PA та Юрію Стевчаку, Account Manager у CPARK за надзвичайно інформативну і корисну інформацію щодо кар’єрного розвитку в афіліат-маркетингу, яка дозволить з’ясувати шляхи покращення набутих навичок і побудувати успішну кар’єру в цій сфері.

   

Міні галерея


Березень
Травень