ЗУСТРІЧ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА ОП ТУРИЗМ ЩОДО ДОТРИМАННЯ ПРИНЦИПІВ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНІСТІ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ

  • Дата публікації: 21.02.2024

20 лютого 2024 року відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти ОП Готельно-ресторанна справа та ОП Туризм із завідувачем кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інною Поворознюк з питань  дотримання принципів академічної доброчесності під час освітнього процесу.

Інна Поворознюк, зазначила, що дотримання принципів академічної доброчесності – це перш за все, чесність до своїх колег, до себе та майбутнього. Адже в такому випадку написані індивідуальні навчально-дослідні завдання, курсові та кваліфікаційні роботи,  повинні відповідати рівню зусиль здобувача, знань, умінь та навичок, а не будуть відображати вміння списувати.

Метою зустрічі став розгляд нормативно-законодавчої бази з означеної проблеми, розвиток умінь систематизації літературних джерел, виділення головного у написанні тез, статей, індивідуальних завдань, курсових та кваліфікаційних робіт.

Зустріч відбулася з цікавими дискусіями, запитаннями та змістовними відповідями!

Міні галерея


Червень
Серпень