УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ННІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ У ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ

  • Дата публікації: 13.02.2024

Завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, доцент Інна Поворознюк (гарант ОПП «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр») та доцент Леся Слатвінська (гарант ОПП «Туризм» ОС «Бакалавр») в якості членів взяли участь у засіданні Координаційної ради з питань розвитку туризму, яке відбулось 8 лютого 2024 року під головуванням Катерини Терещенко – секретаря Уманської міської ради.

Під час зустрічі начальник відділу туризму Уманської міської ради Людмила Гекалюк прозвітувала про роботу з розвитку туристичної діяльності, яка проводилась у громаді у 2023 році.

Заслухано звіт про роботу кластера «Шляхами Трипільської Праматері», який представив виконавчий директор ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» Павло Ярмій.

Обговорено план роботи на 2024 рік в т. ч. напрями співпраці кафедри з координаційною радою та відділом туризму Уманської міської ради, зокрема, співпрацю у реалізації освітніх програм, участь кафедри у підготовці до туристичного форуму у 2024 році, який заплановано провести навесні, залучення викладачів до роботи у «Школі гідів», організацію екскурсій, проведення лекцій семінарів, організацію стажування та практики здобувачів, залучення членів кафедри та здобувачів до дослідницьких та грантових проєктів.

Співпраця кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи з Координаційною радою з розвитку туризму та відділом туризму Уманської міської ради дозволяє обмінюватись експертними думками, розширювати мережу контактів та відкривати нові можливості в напрямку стажування та працевлаштування здобувачів вищої освіти, а також отримувати зворотний зв’язок щодо ефективності та реалізації освітніх програм, що сприяє підвищенню якості ОПП на основі реальних потреб та вимог індустрії гостинності.

 

Міні галерея


Червень
Серпень