Участь гарантів освітніх програм інституту в семінарі Центру професійного розвитку викладачів УДПУ

  • Дата публікації: 23.02.2024

21 лютого 2024 р. гаранти освітніх програм, які реалізуються у Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти, взяли участь в організованому для них семінарі у межах діяльності Центру професійного розвитку викладачів та відділу якості освіти, ліцензування та акредитації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На семінарі спікери висвітлили актуальні питання акредитації, дотримання академічної доброчесності, практичної підготовки учасників освітнього процесу. Зокрема, Наталія Ревнюк, кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з гуманітарних питань, голова Комісії з питань академічної доброчесності УДПУ імені Павла Тичини, ознайомила учасників з правилами та політикою академічної доброчесності учасників освітнього процесу університету; Світлана Роєнко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, відповідальна за стажування студентів та керівник практики по університету, розкрила питання практики як важливої складової підготовки майбутніх фахівців та роль стейкхолдерів у її забезпеченні.

На завершення семінару учасниками було відзначено важливість та корисність проведення такого заходу та наголошено, що практика їх проведення сприяє професійному зростанню учасників та покращенню якості освітніх програм.

Міні галерея


Червень
Серпень