Студенти-економісти відвідали Уманський сервісний центр Пенсійного фонду України

  • Дата публікації: 19.02.2024

16 лютого студенти Навчального-наукового інституту економіки та бізнес освіти разом зі своїми наставниками відвідали відділ обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області. Під час заходу вони мали можливість поглиблено ознайомитися з роботою відділення ПФУ та обговорити ключові аспекти пенсійної системи нашої країни.

Зустріч стала важливим кроком для здобувачів вищої освіти в розумінні принципів та механізмів функціонування пенсійного страхування та соціального забезпечення громадян в Україні. Студенти отримали відмінну можливість поспілкуватися з фахівцями відділу та поставити запитання, які цікавлять їх у контексті їхньої освітньої програми.

Особливим моментом зустрічі була лекція начальника відділу, Заслуженого працівника соціальної сфери України Кузнеця Анатолія Михайловича, який поділився своїм досвідом та знаннями з області пенсійного забезпечення, звернув увагу на проблемні моменти пенсійного страхування, схарактеризував нормативно-правову базу такого виду соціального страхування та відповів на запитання студентів.

Викладацький та студентський колективи інституту висловлюють щиру вдячність Анатолію Михайловичу та всім працівникам сервісного центру за гостинність і можливість проведення такого цікавого та корисного заходу. Ця зустріч допомогла нашим студентам отримати важливі знання та визначити перспективи для майбутньої кар’єри в економічній сфері.

     

Міні галерея


Серпень
Жовтень