Професіографічна екскурсія до готельно-ресторанного комплексу «Forest Club Sherwood»

  • Дата публікації: 22.02.2024

22 лютого 2024 року для здобувачів ОП Готельно-ресторанна справа викладачами кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи  організовано та проведено екскурсію до готельно-ресторанного комплексу «Forest Club Sherwood». 

У ході екскурсії здобувачі мали можливість ознайомитися з історією створення та особливостями організації готельно-ресторанного бізнесу. Кожну ланку в безперервному процесі надання послуг охарактеризували фахівці: адміністратор, шеф-кухар, старший адміністратор готелю.

Шеф-кухар показав майбутнім рестораторам виробничі приміщення, серце ресторану – кухню, відповів на усі запитання та наголосив, що професіоналом може стати кожен, хто ставить перед собою відповідну ціль і наближається до неї крок за кроком. Він розкрив таємницю його неперевершених страв: свіжі продукти, правильна технологія обробки та постійні експерименти на кухні.

Натхненні й наповнені ентузіазмом студенти повернулися до університету  переконані, що такі екскурсії дають можливість закріпити теоретичні знання, сформувати практичні навички та впевнитись у правильності вибору професії.

 

Міні галерея


Червень
Серпень