Науково-практичний семінар «Сучасне лідерство, менеджмент та комунікації : формування ефективної взаємодії в умовах змін»

  • Дата публікації: 29.02.2024

«Сучасне лідерство, менеджмент та комунікації : формування ефективної взаємодії в умовах змін»

27 лютого 2024 р. за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом НН інституту економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар на тему «Сучасне лідерство, менеджмент та комунікації: формування ефективної взаємодії в умовах змін».

 Із вступним словом виступила заступник директора з навчальної роботи  НН інституту економіки та бізнес-освіти, канд. екон. наук, доцент Наталія Пачева.

Модератор семінару, канд. екон. наук Людмила Шмалій, надала слово учасникам семінару, зокрема Олександр Богашко, канд. екон. наук, доцент кафедри маркетингу менеджменту та управління бізнесом, виступив з доповіддю «Ідеологія ефективного лідерства: усвідомленість, вплив та відповідальність»). Запрошені експерти з комунікацій ознайомили присутніх з практичною стороною формування і розвитку лідерських компетенцій керівників у розрізі теорій лідерства та їх впливу на результативність управлінської діяльності.

В реаліях сьогодення вкрай важливо для здобувачів вищої освіти отримувати практичний досвід безпосередньо від фахівців, які пройшли свій професійний шлях і можуть ділитися своїм практичним досвідом.

 

Дякуємо всім учасникам науково-практичного семінару!

 

Міні галерея


Червень
Серпень