День Героїв Небесної Сотні

  • Дата публікації: 22.02.2024

20 лютого щорічно відзначається День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Небесна Сотня – 107 загиблих учасників Революції Гідності, а також активісти Майдану, які загинули навесні 2014 року з початком російської агресії на сході України. Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни, які боролися за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України і завдяки яким було змінено хід історії нашої держави.

Євромайдан увійшов в історію України як символ і взірець жертовності, патріотизму та героїзму. Він укотре підтвердив те, що у найкритичніші періоди нашої історії знайдуться герої, ладні пожертвувати власним життям заради майбутнього України як незалежної демократичної держави.

Викладачі та студенти ННІ економіки та бізнес-освіти долучилися до вшанування Героїв Небесної Сотні. Віримо, що подвиг учасників Революції Гідності не буде забутий ніколи.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Міні галерея


Червень
Серпень