ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ ОПП «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

  • Дата публікації: 30.01.2024

30 січня 2024 року на кафедрі фінансів, обліку та економічної безпеки відбулася зустріч гаранта, прєктної групи, групи забезпечення та роботодавців  щодо обговорення освітньої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Облік і оподаткування». Важливість проведення таких зустрічей дає можливість удосконалити освітню програму за рахунок отримання кваліфікованих думок фахівців з обліку та оподаткування, представників бізнес-середовища, проєктної групи. Це робить освітню програму більш комплексною та враховує потреби зацікавлених сторін.

Олена Вдовиченко, головний бухгалтер ТОВ «Іскра» м. Умань акцентувала увагу на зацікавленості зі сторони роботодавців у підготовці висококваліфікованих фахівців у сфері обліку і оподаткування.

Людмила Піціна, головний бухгалтер ПрАТ «Світ-меблів» м. Умань, відмітила про важливість надання інформації потенційним роботодавцям щодо наповненості освітньої програми, здобуття певних компетентностей, необхідних для становлення висококваліфікованими фахівцями у галузі обліку і оподаткування.

Альона Галич, головний бухгалтер ПП «ІНТЕРЕС-ЦЕНТР», член проєктної групи  відмітила, що такі обговорення дозволяють виявляти зміни на ринку праці, що є важливим для того, щоб освітня програма залишалася актуальною та відповідала сучасним економічним викликам сьогодення. 

Активна взаємодія з різними роботодавцями допомагає зробити освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Облік і оподаткування» більш ефективною, відповідною та успішною. При обговоренні були враховані пропозиції усіх роботодавців, гаранта та членів проєктної групи.

Міні галерея


Серпень
Жовтень