«Готельно-ресторанна справа є актуальною та потенційно інноваційною сферою діяльностю, обираючи яку отримуєш можливість стати конкурентоспроможним висококваліфікованим спеціалістом ресторанного бізнесу, як в Україні так і за кордоном». Так охарактеризувала свою професію випускниця освітнього ступеня магістр, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, Марина СОБКО.
Відома кондитерка, учасниця конкурсу шоколатьє та кондитерів World chocolate masters, амбасадорка України у Франції на Best of Gastronomie 2022, учасниця кулінарного шоу Мастер-шеф є гордістю та наставницею здобувачів вищої освіти у галузі знань Сфера обслуговування Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.