Залучення практиків – запорука успіху!

  • Дата публікації: 05.12.2023

5 грудня 2023 року в межах освітніх компонентів «Фінансовий ринок», «Інформаційні системи та технології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталією Гвоздєй і Олесею Дем’янишиною було організовано гостьову лекцію-дискусію на тему: «Використання новітніх ІТ-технологій для розвитку фінансового ринку».
Лектором виступив керівник відділу маркетингу та продажів компанії Front Desk Helpers (FDH) Володимир Гребенюк. Його досвід, знання і практичний підхід до використання новітніх ІТ-технологій у фінансовому секторі надають додаткову цінність цій лекції.
Тема лекції є дуже актуальною в контексті сучасних тенденцій розвитку фінансового ринку та впровадження новітніх ІТ-технологій. Здобувачі вищої освіти НН інституту економіки та бізнес-освіти отримали цінний практичний інсайд щодо того, як новітні ІТ-технології застосовуються на практиці в реальному бізнесі для розвитку фінансового ринку.
Впродовж зустрічі Володимир Гребенюк акцентував увагу здобувачів на практичних аспектах тих теоретичних проблем (фінтех-інновації, електронна комерція, мобільні додатки, блокчейн технології, аналітика даних та кібербезпека), які сприяють покращенню ефективності, доступності та безпеки фінансових послуг, розвитку економіки та підвищенню конкурентоспроможності фінансових установ. Лектор, як представник компанії, мав можливість поділитися конкретними прикладами та успішними практиками, які використовуються у FDH.
Використання новітніх ІТ-технологій стає необхідністю для фінансового ринку у сучасному цифровому світі.
Залучення представників бізнесу до освітнього процесу є важливим елементом для забезпечення актуальності освітніх програм та підготовки здобувачів до викликів сучасного ринку праці.
Дякуємо професіоналам-практикам за можливості для дискусії і чекаємо на подальшу співпрацю та обмін досвідом!

Міні галерея


Серпень
Жовтень