Викладачка кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи отримала нагороду міського голови

  • Дата публікації: 15.12.2023

Викладачка кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Анастасія Благополучна зайняла друге місце у міському конкурсі проєктів, за результатами якого їй присвоєно звання «Переможець Конкурсу проєктів», вручено диплом та нагороджено цінним подарунком.

Конкурс проєктів проводиться з метою створення сприятливих умов для розвитку інститутів громадянського суспільства в місті, виявлення і створення умов для розвитку та реалізації творчого потенціалу молоді, виховання патріотизму та любові до рідного міста, розвитку туристичного потенціалу та  привабливості міста Умані, економічного, соціального, освітньо-культурного розвитку у воєнний час та повоєнній розбудові Умані. 

Організатори конкурсу – управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, відділ економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради та відділ туризму Уманської міської ради.

Представлення проєкту «Велесова ніч» відбулось в Уманській міській раді перед членами журі, до складу якого входили фахівці з економіки, туристичної галузі,  представники бізнесу, національно-патріотичних організацій та органів місцевого самоврядування.

Колектив ННІ економіки та бізнес-освіти вітає Анастасію Благополучну з отриманням нагороди та бажає подальших досягнень.

Міні галерея


Червень
Серпень