УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ МІЖНАРОДНИХ НАУКОВИХ СТАЖУВАНЬ

  • Дата публікації: 20.12.2023

Перший семестр 2023-2024 навчального року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти ознаменований активним проходженням науково-педагогічними працівниками міжнародних наукових стажувань.

Міжнародне наукове стажування є частиною стратегії університету щодо підтримки наукового розвитку та академічної мобільності. Упродовж стажувань наші науковці здобули цінний досвід та знайомства з провідними науковцями закордонних установ та організацій.

Упродовж вересня-жовтня 2023 р. доценти Ірина Кирилюк та Людмила Чвертко пройшли наукове стажування «Сила соціальних медіа у професійному розвитку викладачів: особистий бренд, інструменти для освітніх продуктів, просування цінностей сталого розвитку», організоване Фондом Зофії Заменгоф (Польща) та Київською бізнес школою (Україна) в рамках міжнародного проєкту «COMSUS. Development of sustainable communications of Higher education institutions in social media» Erasmus + (Project nº 2022-1-PL01-KA220-HED-000090164).

З 23 жовтня до 1 грудня 2023 наукове стажування «Інтернаціоналізація освіти. Нові та інноваційні методи навчання. Реалізація міжнародних освітніх проєктів у фінансовій перспективі ЄС» на базі Колегіуму Civitas (Польща) успішно пройшов директор інституту Максим Слатвінський

В період з 4 листопада до 10 грудня 2023 р. команда учасників у складі: Олени Ареп’євої, Наталії Барвінок, Інни Бержанір, Оксани Вінницької, Олени Гарник, Наталії Гвоздєй, Тетяни Демченко, Олесі Дем’янишиної, Тетяни Корнієнко, Ольги Логінової, Наталії Малярчук, Наталії Осадчук, Ганни Чирви пройшли стажування «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід», організоване Фундацією «Зустріч» (Польща) спільно з кафедрою Польсько-Українських Студій Ягеллонського університету (Польща), Луганським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (Україна) та громадською організацією «Соборність» (Україна). 

Кожен учасник мав можливість представити свої дослідження та взяти участь у наукових дискусіях, що сприяло обміну ідеями та розширенню наукових знань.

Стажування також включали інтенсивні курси та семінари, що допомогли учасникам вдосконалити свої навички та ознайомитися з новітніми тенденціями у своїй галузі. Важливою частиною програм стажувань була співпраця з закордонними закладами вищої освіти, що відкрила нові горизонти для наших науковців.

Після успішного завершення стажування науковці виражають свою вдячність організаторам та партнерам за надані можливості та висловлюють намір подальшого вдосконалення наукової діяльності Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на міжнародному рівні.

 

Міні галерея


Серпень
Жовтень