Участь у Міжнародному бізнес-форумі 

  • Дата публікації: 05.12.2023

23 листопада 2023 року науково-педагогічні працівники та аспіранти ННІ економіки та бізнес-освіти взяли участь у роботі XI Міжнародного бізнес-форуму «НАУКА-БІЗНЕС-ОСВІТА: стратегічне партнерство», який проходив на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

У форуму взяли участь понад 600 учасників, серед яких були представники закладів освіти з більшості регіонів України, бізнесмени, підприємці, державні службовці, науковці та інші.

Захід проводився з метою консолідації науки, бізнесу, освіти та відновлення України. У межах форуму обговорювалися актуальні питання сучасних освітніх трендів, бізнес-практик, інноваційних інструментів діджиталізації освітнього процесу, акселерації проєктів в інноваційних системах університетів, драйверів розвитку ринку цифрових активів, особливостей функціонування агробізнесу в Україні.

Такі заходи відіграють важливу роль у сприянні обміну ідеями, кращими практиками та інноваціями у галузі освіти. Кожна панельна дискусія була надзвичайно цікавою, дала учасникам форуму можливість висловлювати свої думки та ділитися досвідом, що сприятиме впровадженню кращих практик та інновацій в освітніх системах.

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень