Шановні колеги та студентство!

  • Дата публікації: 29.12.2023

Напередодні Новорічних свят хочемо від усього серця подякувати Вам за велику і напружену роботу у 2023 році і щиро привітати усіх Вас з прийдешнім Новим 2024 роком!

Давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря 2024-го року й побажаємо один одному миру, злагоди, добра та благополуччя. Бо у новий рік ми входимо із новими сподіваннями. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, таланту, нашої щоденної кропіткої праці. Переконливо віримо, що незмінні духовні цінності – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди, якщо ті стануть перед нами.

Сподіваюсь, що рік цей буде благодатним для України і для кожного з нас, принесе впевненість у завтрашньому дні. Нехай же прийдешні свята принесуть радість і спокій у Ваші родини, укріплять віру в душі та зігріють любов’ю серця. А святкова новорічна зірка осяє кожну оселю, додасть здоров’я й наснаги, стане початком нових звершень та успіхів для всієї нашої інститутської родини. Додасть сил та витримки тим, хто зараз наполегливо і мужньо боронить нашу українську землю від російський загарбників заради миру і найкращого майбутнього для всіх нас, заради світлого майбутнього у нашій сильній і міцній державі!

З Новим роком!

 

З повагою, дирекція Інституту

Червень
Серпень